Yasal Politikalar

Yasal Politikalar

GİZLİLİK POLİTİKASI

Bu gizlilik politikası, Tarsus Group Ltd iştirakleri, bağlı şirketleri ve diğer grup şirketlerinin hakkınızda topladığımız kişisel bilgileri, bu web sitesini bilgisayarınızda, dizüstü bilgisayarınızda, tablet bilgisayarınızda veya akıllı telefonunuzda kullandığınız zaman nasıl kullanacağını ve koruyacağını açıklamaktadır.

Lütfen, kendinizle ilgili herhangi bir detayı bizimle paylaşmadan önce aşağıdaki bilgileri okuyun. Kişisel bilgilerinizin burada belirtildiği şekilde kullanılmasını istemiyorsanız, siteyi kullanmayın veya kişisel verilerinizi bizle paylaşmayın.

Tarsus web sitelerinin herhangi bir bölümünü tarayarak veya kullanarak, bu gizlilik politikasına bağlı olmayı kabul edersiniz.

BİZ KİMİZ

Tarsus Group Ltd, fuarlar ve ilgili konferanslar, yayıncılık, eğitim ve İnternet faaliyetlerinde bulunan bir medya grubudur. İngiltere'de 02000544 numarası altında kayıtlıyız. Kayıtlı ofis adresimiz: Metro Binası, 9. Kat, 1 Butterwick, Londra, W6 8DL, United Kingdom.

Grup iştiraklerimizden biri olan CYF Fuarcılık A.Ş., Ankara Türkiye’de 2160609186 vergi numarası ile kayıtlıdır ve Mustafa Kemal Mah. 2143. Sok. Gökçeoğlu Plaza No.7/4 Çankaya, Ankara Türkiye adresinde kayıtlıdır.

Tüm kişisel bilgileriniz UK Veri Koruma Yasası ve AB’nin Genel Veri Koruma Düzenlemelerine (GDPR), ayrıca 24/3/2016 tarihli ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa uygun olarak kullanılacaktır.

KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ TOPLAMAMIZIIN NEDENLERİ

Kişisel bilgilerinizi kullanmak için bir veya daha fazla nedenimiz olmalı, bunlar:
• Bir müşteri, tedarikçi veya çalışan iseniz sizinle bir sözleşme yapmak için
• Kanuni yükümlülüğümüz olduğunda
• Meşru menfaatimize olduğunda
• Onay verdiğinizde

Bir meşru menfaat, bilgilerinizi kullanmak için bir iş ya da ticari bir neden olduğunda adil ve menfaatinize en uygun şekilde uygulanır.

Bunlar aşağıdakilerden bazılarını veya tümünü içerir;
• Dolandırıcılığı belirlemek ve önlemek
• Müşterilerimizin yararına iletişimimizi kişiselleştirmemize veya geliştirmemize yardımcı olmak için
• Sistemlerimizin güvenli olmasını sağlamak için
• Kullanıcıların web sitemizle nasıl etkileşimde bulunduğunu daha iyi anlamak için
Meşru menfaatlerimizi daima kişisel veri haklarınız mukabilinde dengeleyeceğiz.

BİLGİLERİNİZİ NASIL TOPLUYORUZ

Bu web sitesi aracılığıyla topladığımız kişisel bilgileri, web sitesinde yayınladığınız bilgilerden, çevrimiçi formlardan, e-postalardan ve bizimle iletişime geçebileceğiniz diğer yollardan tutacağız ve kullanacağız. Topladığımız bilgiler web sitesini ve hizmetlerimizi nasıl kullanmak istediğinize bağlı olarak değişir.
Satın aldığınız ürün ve hizmetleri sağlayabilmek için gerekli olan minimum bilgi toplanır.

BİLGİLERİNİZİ NASIL KULLANIYORUZ

Tarsus, bir hizmet sözleşmesi imzalamak, ürün ve hizmetleri temin etmek ve sadece sizin onayınızla pazarlama teklifleri yapmak için bilgilerinizi toplayacaktır.

Adınız, iş unvanınız, e-posta adresiniz, telefon ve cep telefonu numaranız, posta adresiniz gibi sizinle ilgili kişisel bilgileri topluyoruz. Bunu faturalandırma ve ödeme amaçları için, hizmetler ve ürünler tedarik etmek ve sunduğumuz mevcut hizmet ve ürünlere ilişkin herhangi bir değişiklik veya eklemeyle ilgili olarak sizinle iletişim kurmak için yapıyoruz.

Tarsus ayrıca bilgilerinizi dahili kayıt tutma, analiz, profil oluşturma ve pazar araştırması gibi meşru iş ve ticari nedenlerle de kullanacaktır. Bilgileriniz bu amaçla işlemek için, adımıza hareket eden üçüncü kişi işlemcilere iletilebilir. Verilerinizi İngiltere mevzuatına ve ilgili Türk yasalarına göre koruyacaklar. info@cyffuar.com.tr adresinden bize ulaşarak herhangi bir zamanda işlemeye itiraz edebilirsiniz.

Bize verdiğiniz herhangi bir geri bildirim, web sitemizi veya sunduğumuz hizmeti iyileştirmek amacıyla kullanılmaktadır.

GÜVENLİK

Bilgilerinizin güvenliğini sağlamayı taahhüt ediyoruz. İzinsiz erişim, ifşa veya hukuka aykırı işlemlerin engellenmesi için, web sitesi üzerinden topladığımız bilgileri güvende tutmak ve korumak için doğru fiziksel, elektronik ve organizasyonel prosedürleri uygulamaya koyduk.

Tarsus, kredi / banka kartı işlemlerini gerçekleştirmek için gerekli olan haller dışında kişisel bilgilerinizi kiralamayacak, satmayacak veya değiştirmeyecektir. Verilen yetki için banka veya kart işlem ajansının kişisel bilgilerini doğrulaması gerekir.

Hizmetlerimizi gerçekleştirmek ve dahili kayıt tutmak için veya siz bu bilgilerin silinmesini isteyene kadar, gerekli olduğu sürece kişisel bilgileri saklarız. Kişisel bilgilerinizin herhangi bir zamanda info@cyffuar.com.tr adresinden bize ulaşarak silinmesini isteyebilirsiniz.

PAZARLAMA

Tarsus'ta gizliliğinizi ciddiye alıyoruz ve kişisel bilgilerinizi sadece talep ettiğiniz hizmetleri veya ürünleri sağlamak için kullanacağız.

Artık pazarlama amaçlı iletişim kurmak istemiyorsanız, bizi herhangi bir zamanda durdurma hakkına sahipsiniz. Doğrudan pazarlama amaçlı profil oluşturmaya itiraz edebilirsiniz. Lütfen info@cyffuar.com.tr adresinden bize e-posta gönderin.

Web sitelerimizde ve diğer pazarlama materyallerimizde kullanmak için etkinliklerimizde fotoğraf çekebilir ve kamera kaydı yapabiliriz.

BİLGİLERİNİZİN AKTARILMASI

Kredi / banka kartı işlemlerini işlemek için banka veya kart işlem ajansının Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) dışında yetkilendirme için kişisel bilgilerinizi doğrulaması gerekir.

Kişisel verilerinizi Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) dışında transfer edebiliriz. Böyle bir durumda, bilgilerinizi korumak için doğru adımlar atılır. Verilere erişimi olan bireyler, güvenlik ve gizliliğini sürdürmelidir.

ÇEREZLER

Çerezler, web sitesinde kim olduğunuzu ve ziyaretinizle ilgili bilgileri hatırlamanıza yardımcı olan, bilgisayarınızda, dizüstü bilgisayarınızda, tabletinizde veya akıllı telefonunuzda depolanan küçük bilgi dosyalarıdır. Ayrıca web sitesinin Doğru bir şekilde çalışması için yardımcı olurlar. Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikası'na göz atın.

ÜÇÜNCÜ TARAF LİNKLERİ

Tarsus bu web sitesinde üçüncü taraf bağlantılarını dahil edebilir. Bu, dahil edilen linklerin ziyaretçilerin gizliliğine ilişkin politikalarını kabul ettiğimiz anlamına gelmez. Bu siteleri ziyaret ettiğinizde, sizlere sağladıkları koruma ve gizlilikten sorumlu olmayız. Bu nedenle herhangi bir kişisel veri göndermeden önce onların gizlilik politikasını gözden geçirmelisiniz.

BİLGİLERİNİZE ERİŞİM VE DÜZELTME

Hakkınızda tuttuğumuz bilgilerin bir kopyasını isteme hakkına sahipsiniz. Kişisel bilgilerinizin bir kısmının veya tamamının bir kopyasını almak isterseniz, lütfen info@cyffuar.com.tr adresine e-posta gönderin veya aşağıdaki adresten bize yazın: Mustafa Kemal Mah. 2143. Sok. Gökçeoğlu Plaza NO:7/4 Çankaya Ankara, Türkiye Kişisel bilgilerinizin doğru ve güncel olduğundan emin olmak istiyoruz. Elde ettiğimiz bilgiler sizin tarafınızdan sağlandığından, lütfen bilgilerinizin doğru ve güncel kalmasını sağlayın. Ayrıca, bize info@cyffuar.com.tr adresinden e-posta göndererek yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgileri düzeltmemizi, doğrulamamızı veya kaldırmamızı isteyebilirsiniz.

Tarsus'un kişisel bilgilerinizi kullanma şekli hakkında herhangi bir şikâyetiniz varsa, lütfen yukarıdaki adresten bizimle iletişime geçin.

GİZLİLİK POLİTİKASINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Web sitesini her kullandığınızda bu gizlilik politikasını incelemenizi öneririz çünkü mevcut gizlilik uygulamalarımızı zaman zaman güncelleyeceğiz. Bu gizlilik politikası en son 21 Mayıs 2018 tarihinde güncellenmiştir.

securitexeurasia.com.tr’de Çerezlerin Kullanımı
securitexeurasia.com.tr çerezleri (siteye göz atarken bilgisayarınızda veya cep telefonunuzda saklanan küçük metin dosyaları) kullanır. Çerezlerimiz daha iyi bir hizmet ve göz gezdirme deneyimi sunmamız konusunda bize yardımcı olur.
Herhangi kişisel ya da hassas bir bilgiyi açık izniniz olmaksızın toplamayız ya da üçüncü bir kişiye iletmeyiz.
Siteyi ziyaret eden kullanıcı sayısı, işletim sistemi türü ve sitede gezinmek için kullanılan cihazların türü, sitede geçirilen süre, popüler sayfalar vb. için çerezler kullanıyoruz. Bu bilgiler web sitemizi geliştirmemize yardımcı oluyor.

Bize izin verdiğinizde, tarayıcınızın ayarlarının çerezleri kabul etmesi şartıyla, kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Eğer bunları kaldırmamızı tercih ederseniz, sitemizin işlevselliğini sınırlamış olacaksınız.
Çoğu web tarayıcısı, tarayıcı ayarları aracılığı ile çoğu çerezin denetimine izin verir. Hangi çerezlerin ayarladığını nasıl göreceğiz ya da onları nasıl yöneteceğiz ve sileceğiz gibi konular da dahil olmak üzere çerezlerle ilgili daha fazla bilgi almak için,

www.allaboutcookies.org

Aynı zamanda çerezlerin nasıl devre dışı bırakılacağıyla ilgili talimatları da burada bulabilirsiniz.
Tüm web sitelerinde Google Analytics tarafından takip edilmeyi durdurmak için http://tools.google.com/dlpage/gaoptout adresini ziyaret edin.

İsim Amaç
_ga Google tarafından, kötü amaçlı yazılımlardan (pref) korunmak ve bellek tercihlerini (nid) korumak için Google hizmetleri (sid ve hsid) tarafından tek tanımlama olarak kullanılan çerez seti.
Login Giriş oturumları için kullanılır (wordpress)
PHPSESSID Kullanıcının JavaScript'in etkin olup olmadığını kontrol etmek için kullanılır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ

Şirketimiz faaliyeti dolayısıyla elde ettiği yahut elde edeceği kişisel verilerin korunmasına büyük bir önem vermektedir. Bu bağlamda kişisel verilerin işlenmesi, korunması, saklanması, imhası ve veri sahiplerinin bilgilendirilmesi, konusunda uygulanacak ilkeleri ve alınacak önlemleri belirlemek amacıyla bu politikayı hazırlamış olup, şirketimiz kişisel verilerle ilgili faaliyetini gerek Kişisel Verilerin Korunması Politikası gerekse 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında gerçekleştirmektedir.

KİŞİSEL VERİ NEDİR

Kişisel veriler kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade eder.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI, AKTARILMASI, TOPLAMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Şirketimiz kişisel verileri,
• Fuarla ilgili bilgilendirme yapmak,
• Katılımcılarla ziyaretçiler arasında etkin bir iletişimin kurulmasını sağlamak,
• Kanundan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi, şirketimizin yasal haklarının korunması
• Sözleşme müzakerelerinin gerçekleştirilebilmesi, sözleşmelerin akdedilmesi, ifası, Sözleşme süreçlerinin takibi, sonlandırılması
• Müşterilerine daha iyi hizmet verilebilmesi, müşterilere uygun proje ve hizmetlerin saptanması
• Ürün ve hizmetlerin geliştirilebilmesi
• Şirket faaliyetinin yönetimi, icrası, denetlenmesi
• Müşteri tercihlerine uygun ürün ve hizmet sunulması
• Müşteri talep ve şikayetlerinin takibi, yerine getirilebilmesi, Müşteri memnuniyetinin ölçülmesi
• Şirketin ihtiyaç duyduğu malzeme ve hizmetlerin temini
• Şirket faaliyetinin tanıtımı, duyurulması, satış ve pazarlama faaliyetlerinin icrası
• Şirketin ihtiyaç duyduğu insan kaynaklarının temini, planlanması, yönetimi, denetlenmesi, özlük haklarının sağlanması
• Şirket içerisinde, grup şirketleri ve tedarikçilerle gerekli koordinasyon, iş birliğinin sağlanması
• Şirketimizin sözleşme ve kanunlardan doğan haklarının korunması
amaçlarıyla işlenmektedir.

Kişisel verilerin işlenmesi, tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırıl ması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade etmektedir.

Şirketimiz kural olarak kişisel verileri kendi faaliyeti için işlemektedir. Bu bağlamda şirketimiz hukuka uygun olan kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda gerekli güvenlik önlemlerini alarak kişisel veri sahibinin kişisel verilerini ve özel nitelikli kişisel verilerini üçüncü kişilere (Topluluk Şirketlerine, iş ortaklarına, hissedarlarına, iştiraklerine, sigorta şirketlerine, tedarikçilere, kamu kurum ve/veya kuruluşlara ve aynı amaçlarla üçüncü kişilere) aktarabilmektedir.

Şirketimiz, ilgili mevzuatta öngörülmesi durumunda kişisel verileri bu mevzuatta belirtilen süre boyunca saklamaktadır. Kişisel verilerin ne kadar süre boyunca saklanması gerektiğine ilişkin mevzuatta bir süre düzenlenmemişse kişisel veriler, Şirketimiz’in o veriyi işlerken yürütülen faaliyet ile bağlı olarak Şirketimiz uygulamaları ve ticari teamüller uyarınca işlenmesi gerektiren süre kadar işlenmektedir. Kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini ya da anonimleştirilmesini istemeniz halinde bu talebiniz Şirketimiz tarafından yasal düzenlemeler ile belirlenen süre sonunda yerine getirilebilecek; ancak bu süre zarfında kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından işlenmeyecek ve ulusal ve uluslararası yasa, düzenleme ve sözleşmelerden kaynaklı zorunluluklar haricinde üçüncü kişiler ile paylaşılmayacaktır.

Ayrıca şirketimizin faaliyetine ilişkin stratejilerin belirlenmesi ve denetim faaliyetlerinin yerine getirilmesi amacıyla hissedarlarımızla paylaşılabilecektir.

Şirketimiz kişisel verileri, bu politikaya uygun olarak yeterli korumanın bulunması, yeterli korumanın bulunmaması durumunda Türkiye’deki ve ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt etmeleri ve Kurulun izninin bulunması kaydıyla kişisel verileri yurt dışına aktarabilecektir.

VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Veri sahibi kişisel verilerin elde edilmesi esnasında aydınlanma hakkına sahiptir. Bu metin veri sahibinin aydınlatılması amacıyla hazırlanmıştır.
Ayrıca veri sahibi,
• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme
• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme
• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme
• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
• Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren şartların ortadan kalkması halinde imha edilmesini isteme
• Kişisel verilerin düzeltilmesi yahut imha edilmesi halinde yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle veri sahibinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,
hakkına sahiptir. Veri sahibi taleplerini kimliğini belgelendirmek koşuluyla aşağıda yer alan açık adrese, telefon numarasına yahut e-posta adresine bildirebilir;

Unvan : CYF Fuarcılık A.Ş.
Yetkili : Mehmet IŞIK
Adres : Mustafa Kemal Mah. 2143. Sok.
Gökçeoğlu Plaza No:7/4 Çankaya/Ankara/TÜRKİYE
E-posta : info@cyffuar.com.tr
GSM : +90 544 442 26 98

Veri sahibinin talepleri, en fazla 30 (otuz) gün içerisinde yerine getirilir ve bu konuda veri sahibine ücretsiz olarak gerekli bilgi verilir. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kurulca belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 11. maddesi kapsamında dilediğiniz zaman Veri Sorumlusu olan CYF Fuarcılık'a başvurarak aşağıda belirtilen haklarınızı kullanabilirsiniz. Buna göre kişisel verisi işlenen ziyaretçilerimiz,

• Kendisine ait kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
• İşlenen kişisel verileri varsa bunlara ilişkin bilgi talep etme,
• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bu verilerin amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• Kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerindeki hataların düzeltilmesini ve eğer aktarım yapılmışsa ilgili üçüncü kişiden bu düzeltmenin istenmesini talep etme,
• Açık rızaya dayalı işleme halinde her zaman, 6698 sayılı Kanun ile öngörülen hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak işlenme halinde işlenmesini gerektiren sebepler ortadan kalktığı takdirde 6698 sayılı Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde bu verilerin silinmesini, yok edilmesini ya da anonim hale getirilmesini isteme ve eğer aktarım yapılmışsa bu talebin aktarılan üçüncü kişiye iletilmesini isteme,
• İşlenen verilerin neticesinde kişi ile ilintili olumsuz bir sonuç çıkmasına itiraz etme, ve
• Kanun’a aykırı veri işleme nedeniyle zararının ortaya çıkması halinde zararını yasalar çerçevesinde talep etme haklarına sahiptirler.

Yukarıda anılan haklarınız yasa ile sınırlandırılmıştır ve tarafımızca muhtemelen ancak belirli koşullar dahilinde sağlanabilecektir. (lütfen özellikle KVKK’nın 10. ve 13. maddelerini inceleyiniz).
Yukarıda anılan haklarınızı kullanmayı talep etmeniz halinde lütfen, info@cyffuar.com.tr adresine eposta gönderiniz.
Kişisel verileriniz veri sorumlusu sıfatıyla CYF Fuarcılık tarafından her zaman güncellenebilir. (Örn. Adres değişikliği)

ONAYINIZI GERİ ÇEKME HAKKI

Onayınızı istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz. Onayınızı geri çekmek için info@cyffuar.com.tr adresine eposta gönderiniz.

TELİF HAKKI

Telif hakkı CYF Fuarcılık A.Ş., Ankara, Türkiye. Her hakkı mahfuzdur. Bu sitede yer alan tüm metinler, görüntüler, grafikler, animasyonlar, videolar, müzik ve diğer materyaller üzerinde CYF Fuarcılık'ın telif hakkı ve diğer fikri mülkiyet hakları bulunmaktadır. Bu döküman, bilgi ve belgeler CYF Fuarcılık A.Ş.’nin açık yazılı izni olmaksızın çoğaltılamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez ya da diğer web sitelerinde yayınlanamaz.

TİCARİ MARKA

Bu web sitesinde görünen markalar, logolar, amblemler, sloganlar ve tasarımlar dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere CYF Fuarcılık A.Ş.’nin, iştiraklerinin, bağlı şirketlerinin, sponsorlarının, destekleyenlerinin ya da lisans verenlerin ticari markaları ve/veya hizmet markalarıdır.

© 2019 SecuriTex Eurasia 2019. Tüm hakları saklıdır.
Sitede kullanılan tüm metinler, görseller ve bilgilerin izinsiz kullanımı, kopyalanması ve/veya izinsiz olarak alıntı yapılması yasaktır.